Rekry – Töihin Monitoimirenkaalle

Monitoimirengas on vuonna 2006 perustettu, yksityinen rengasalan yritys Nurmijärvellä.

Palveluihimme kuuluu moottoripyörien, henkilöautojen sekä pakettiautojen rengas- ja vannemyynti asennuksineen, rengashotellipalvelu sekä auton pesupalvelut. Teemme myös autojen pienhuoltoja, aurauskulmien, -pyöränkulmien -ja ohjauskulmien säätöjä, sekä ilmastointihuoltoja.

Etsimme joukkoomme ensisijaisesti sesonkityöntekijöitä rengasasennustehtäviin, mutta autonhoitopalvelut ovat myös vahva osa toimintaamme sesonkien ulkopuolella.

Pärjäät meillä jos et pelkää fyysistä työtä, olet tarkka, oma-aloitteinen, innokas oppimaan uutta ja omaat vahvaa halua tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä joustaa työkuorman mukaan. Aikaisempi kokemus tai koulutus autoalalta on etu, muttei täysin välttämätöntä. Voit olla myös opiskelija tai tehdä töitä esimerkiksi Ukko.fi -palvelun kautta.

Me tarjoamme sinulle työn vastuullisessa yrityksessä, monipuolisia työtehtäviä ja ammattitaitoiset työkaverit. Sijainti on loistava, Ilvesvuoren teollisuusalue Nurmijärvellä, aivan moottoritien kupeessa.

Haemme nyt: Sesonkityöntekijä

Työtehtäviin kuuluu mm.:

  • Rengas- ja vanneasennukset
  • Tasapainoitukset
  • Rengashotellitehtävät

Työt alkavat valituilla henkilöillä nopeahkolla aikataululla, arviolta maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan. Työn arvioitu kesto noin 1,5 kuukautta.

Työllään vakuuttaneelle tekijälle tarjoamme myös jatkoa sovitusti, meillä on jatkuva tarve hyville tekijöille mm. lomatuurauksiin ja sesonkeihin.

Liikkeemme on avoinna sesonkina arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-14.

Perehdytämme sinut työhön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus:

    Shopping Cart