Cordiant Snow Cross 2 225/50r17 98T

390.00  sis alv / hinta per sarja

– Renkaan nastat on asennettu 16 riviin: erinomainen jarrutus ja kiihdytysdynamiikka jäisellä ja lumisella tiellä.

– 3D-suunnittelulla optimoidaan renkaan kuvion muotoilu, materiaali ja ominaisuudet.

– Renkaan kuvion suunnan ansiosta rengas puhdistuu hyvin ja sen jarrutus- ja tarttumisominaisuudet ovat erittäin hyvät, jolloin myös auton ohjattavuus ja vakaus ovat erinomaiset.

– Kuvion kaksikerroksinen rakenne: kulutuspinta on valmistettu erityisestä kumisekoituksesta ja ulkorengas kumista, jolla on minimaalinen hystereesihäviö. Kyseisellä rakenteella renkaasta saadaan luotettava, turvallinen ja taloudellinen.

– Renkaan kudosrungon yhdistelmärakenne: kaksi erittäin kestävää tekstiililangoista spriraalimaisesti kudottua suojakerrosta takaavat, että rengas on erityisen kestävä, luotettava ja pistonkestävä. Ohjattavuus on parempi, rengas pitää muotonsa ja on turvallinen.

– Kuvion kulutusindikaattori näyttää jäljellä olevan urasyvyyden ja näin renkaan kunto voidaan tarkistaa itse.

– Erityinen talvirengassekoitus, jossa pehmeys, pito, kulutuksenkestävyys ja lujuus ovat ihanteellisen tasapainoisessa suhteessa.

– Ainutlaatuiset tähden muotoiset nastat: nastat valmistetaan kahdesta metallista valmistajan tarkassa valvonnassa. Nastat ovat erittäin turvalliset jäisellä ja lumisella pinnalla. Luotettavuuden lisäämiseksi nastoissa käytetään kaksinkertaista kiinnitystä ja erityistä ankkurointitapaa.

– Z-lamellointi: kuvion lisäurat ja lamellointipalat takaavat renkaan hyvän tarttuvuuden talvikelillä tien pintaan.

Tuotetta ei saatavilla

Tuotetunnus (SKU): CO22670 Osastot: , , ,
Paino41 kg
Mitat64 × 64 × 82 cm
Tuumakoko

17"

Leveys

225

Profiili

50

LI/SI

EU-merkinnät

Nastarenkaita ei ole luokiteltu EU-arvoilla

EU-rengasmerkinnän ominaisuudet.
Merkintä kertoo kolmesta kriteeristä: vierintävastuksesta, märkäpidosta ja renkaan ohiajomelusta. Lue lisää merkinnöistä täältä.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart