Gyeon Rim Vannepinnoite 30ml

39.90  sis alv

Riittoisuus n. 2 vannesarjaa 15ml/sarja.

Pinnoite sietää jopa 800°C lämpötilan ja erityyppisiä pesuaineita ja Rim soveltuu sekä kiiltäville ja mattapinnoille.

Sisältö:

– Q² Rim vannepinnoite, 30 ml

-Annostelupipetti

-Levityssieni

– 4 x levitysliina

 

Puhdista pinnoitettavat vanteet mahdollisimman hyvin! Suorita perusteellinen pesu. sis. Raudanpoisto,pienpoisto ja mahdollisesti savestus.  Anna vanteiden kuivua, ja pyyhi lopuksi käsiteltävät pinnat viimeistelypuhdistusaineella, esim.  PadBoys Ipa:lla tms.

Ravista pulloa aina huolellisesti ja asettele mukana tuleva levitinliina levittimen ympärille. Työstä 1 vanne kerrallaan. Annostele pipetillä muutama pisara pinnoitetta levitinliinalle, ja levitä pinnoite huolellisesti tasaisena kerroksena työstettävälle vanteelle. Mikäli vanne on monipuolainen tai muutoin hankalan mallinen, kannattaa se työstää useammassa osassa. Myös levityssienen ja -liinan voi leikata vaikka puoliksi ahtaita paikkoja varten.

Anna pinnoitteen kuivua maksimissaan muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen pinnoite pois puhtaalla mikrokuituliinalla (voit alkaa pyyhkiä ylimääräistä pinnoitetta pois käytännössä heti levityksen jälkeen). Pinnoite kuivuu todella nopeasti, ja kuivuneen ylimääräisen pinnoitteen poispyyhkiminen on mahdotonta. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 24 tuntia ennen vanteiden käyttöönottoa tai altistamista kosteudelle.

Pipetti kannattaa pestä kuumalla vedellä heti käytön jälkeen, jottei se kuivu tukkoon.

Huom! Älä päästä pinnoitetta jäätymään. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai vesisateessa. Säilytä pinnoite kuivassa ja viileässä paikassa.

Tuotetunnus (SKU): 5111 Osasto:
Paino0.2 kg (kilogramma)
Mitat15 × 7 × 7 cm (senttimetri)

EU-rengasmerkinnän ominaisuudet.
Merkintä kertoo kolmesta kriteeristä: vierintävastuksesta, märkäpidosta ja renkaan ohiajomelusta. Lue lisää merkinnöistä täältä.

Shopping Cart